Nyhedsarkiv

Sommerunderholdning i Esbjerg, 1977

Dato: 09-06-2016

Programmet for dette års sommerunderholdning i Esbjerg er netop kommet på gaden, men også i 1977 havde esbjergensere mulighed for at samles om god underholdning og hyggeligt samvær i parker og på pladser.

Esbjerg bys sommerunderholdning løb i 1977 fra den 22. juni til 5. juli.  

Underholdningen var af forskellig art og spredt jævnt ud over hele byen. Ved Supermarkedet Kvantum på Akacievej kunne man fx få gratis musik (og tolv ruller toiletpapir til 14.95): 

Også Byparken var med til at danne ramme om festlighederne. Her er der arrangeret jazz-koncert. Bemærk trompetbukser og træsko, en del af ungdomsuniformen i 1970erne: 

Den 03. juli var der arrangeret "Mal selv" dag i Byparken. Her kunne enhver møde op og udfolde sine kunstneriske evner. Kommunen stillede lærreder, pensler og farver til rådighed. Hen ved 500 mennesker mødte op til arrangementet, der var arrangeret i samarbejde med Esbjerg Kunstvirke. Bandet "Midnight Stars" spillede under arrangementet, så der også var noget for ørerne. Ved varevognen og bordet i midten, kunne man få udleveret materialer og aflevere de færdige værker 
 

Du finder flere billeder fra sommerunderholdningen i 1977 og mange andre begivenheder i Esbjerg i EBA Mediearkiv.

Rigtig god sommer til alle.

« Tilbage