Nyhedsarkiv

Foredrag: Bag om TV-programmerne Forsvundne arvinger

Dato: 27-09-2018

Har du endnu ikke billet til foredraget om de populære TV-programmer Forsvundne arvinger, kan du nå det endnu. Foredraget finder sted torsdag den 27. september kl 19.00 i Storm P.-salen, Hovedbiblioteket, Nørregade 19, Esbjerg.

Et af tidens populære TV-programmer er Forsvundne arvinger. Ikke mindst detektivarbejdet med at afklare slægtsforholdene og beviserne på hvor meget, man faktisk kan finde, har vakt opmærksomhed. 

Sydvestjysk Slægtshistoriske Forening (SESF), Venskabsforeningen for gamle DUI'er, Esbjerg Byhistoriske Arkiv og Sydvestjysk Folkeuniversitet er gået sammen om et arrangement, hvor »arkivdetektiven« Adam Jon Kronegh, som er arkivar i Rigsarkivet, fortæller om sit arbejde til DR-udsendelserne, og hvordan han finder de ukendte arvinger samt andre spændende historier han er stødt på gennem sit arbejde i Rigsarkivet. Og mon ikke han løfter sløret for indholdet af nogle af den kommende sæsons programmer?

Læs mere om foredraget her


Entré: For medlemmer af de arrangerende foreninger (SESF og Venskabsforeningen for gamle DUI’er) er entréen 50 kr. pr. person. For andre er prisen 100 kr. (medlemskab til 50 kr. kan tegnes).

Billetsalget i læsesalen, Esbjerg Byhistoriske Arkiv, i åbningstiden eller via arkivets webshop.

« Tilbage