Forårsprogram - Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Dato: 15-01-2019

Forårsprogrammet er på gaden med et væld af aktiviteter.

Der udbydes et væld af kurser og foredrag om slægtsforskning og lokalhistorie.

Man kan komme til fyraftensforedrag og søndagsmatineer, man kan komme med på korte og længere ture med Sydvestjysk Egns- og Slægtshistoriske Forening (SESF), eller man kan opleve historien til fods i løbet af sommeren på offentlige byvandringer.

Arkivets formiddagskurser byder på fortællerækken Mit Esbjerg, hvor vi byder velkommen til iværksætter Even Ramsland, tidl. minister og amtsborgmester Laurits Tørnæs, butikschef Jeanette Duvander (Bilka), Jan Mols Poulsen (leder af Tobakken), Michael D. Jørgensen (Wium Leverpostej) og revychef Hanne Bjørnskov. Der vil være mulighed for at tage På opdagelse i din kommune Esbjerg, hvor vi besøger Esbjerg Gods, Esbjerg International School, Recovery Bulls, Din Forsyning, Bunkermuseum i Tarp og Korn 180/Café Finns Paraply.

Endelig udbydes der to billedaftener, som er nogle af de meste efterspurgte aktiviteter i Esbjerg Byhistoriske Arkiv.

Læs programmet her - eller hent et trykt eksemplar i arkivets læsesal.