Coronavirus – læs seneste nyt fra Esbjerg Kommune

Forårsprogram 2020 - Esbjerg Byhistoriske Arkiv

Dato: 20-01-2020

Forårsprogrammet er på gaden med et væld af aktiviteter.

Forårsprogrammet er på gaden med et væld af aktiviteter om slægtsforskning og lokalhistorie.

Læs programmet her - eller hent et trykt eksemplar i arkivets læsesal.

Billetsalget til forårets første arrangementer begyndte den 9. januar, og der er udsolgt til kursusrækkerne Mit Esbjerg og På opdagelse i din kommune Esbjerg samt til billedaften 70. Der er få ledige billetter til billedaften 69, onsdag den 19. februar.

I foråret er der blandt andet et fyraftensforedrag og en søndagsmatiné - begge i februar - hvor der forventes at være stor interesse, og hvor der derfor sælges billetter i forsalg. Billetsalget til disse begynder mandag den 3. februar kl. 10.00 i læsesalen og webshoppen. Til øvrige arrangementer begynder billetsalget tirsdag den 7. april kl. 10.00.

Det store programs format er ikke velegnet til print, men I kan orientere jer på skærmen – benyt mulighederne i programmet for at forstørre teksten og navigere på siderne. Det er lidt forskelligt, hvordan mulighederne er, afhængigt af, hvilken internetbrowser I benytter, men der vil typisk være plus- og minus-knapper, hvor størrelsen på den viste tekst kan reguleres.

Trykte udgaver af programmerne kan hentes på læsesalen fra fredag den 24. januar 2020.

For kurser arrangeret i samarbejde med Sydvestjysk Folkeuniversitet sker tilmeldingen direkte til Esbjerg Byhistoriske Arkiv pr. mail til byhistoriskarkiv@esbjergkommune.dk eller tlf. 7616 3900. Deltagerbetalingen vil blive opkrævet i forbindelse med første kursusgang.

Flere foredrag, kurser og medlemsmøder kræver ikke forhåndstilmelding – man kan blot møde op, og betale evt. entré ved indgangen.

Gennemgå det omfattende program eller se aktivitetskalenderen på hjemmesiden, og find oplysninger om de arrangementer, du ønsker at deltage i.