Nyhedsarkiv

AFLYST: 27. oktober kl. 9.30: Fortællerækken Mit Esbjerg

Dato: 27-10-2020

AFLYST PGA. NYE CORONA-RESTRIKTIKONER. Der er få ledige billetter til fortællerækken Mit Esbjerg, som præsenteres i en forkortet udgave her i efteråret 2020. Tre personer fortæller om deres liv og virke i Esbjerg.

AFLYST PGA. NYE CORONA-RESTRIKTIONER

FÅ LEDIGE PLADSER: Mit Esbjerg - forår 2020

Tre tirsdage i oktober-november 2020, kl. 9.30-ca. 12.00.
Sted: Storm P.-salen, Hovedbiblioteket, Nørregade 19, Esbjerg
Pris: 320 kr. pr. person for hele kursusrækken.
Billetsalg i webshoppen eller i læsesalen i åbningstiden mandag kl. 10-12, onsdag kl. 13-15 og fredag kl. 10-12.  

Det er lykkedes kursusleder Gudrun Arnborg at få en kort fortællerække Mit Esbjerg arrangeret her i efteråret. Tre personer kommer og fortæller om deres liv og virke i Esbjerg: Daniel Wodarka - The Art og Peace, Mai Enghave - sekretær ved SEPE Esbjerg og Axel Momme - tidligere rektor for Musikkonservatoriet.

Detaljeret program kan downloades her eller afhentes i læsesalen. 


Luftfoto over området ved Esbjerg Sport- og Eventpark med Blue Water Arena, Blue Water Dokken, atletikstadion, Granly Hockey Arena, tennisbaner og flexfoldboldanlæg, 2016.
Foto: Torben Meyer. EBA Q17444-041. © Esbjerg Byhistoriske Arkiv.

Pris
Prisen for kursusrækken er 320 kr. pr. person inkl. kaffe/the, morgenbrød samt gaver til foredragsholdere. Man kan ikke købe billetter til enkelte arrangementer, men skal tegne sig for hele kursusrækken. Kursusprisen dækker ikke udgifter til en eventuel afslutning.
På grund af corona-situationen foregår billetsalget primært via dette link. Det vil også i begrænset omfang være muligt at købe billetterne i læsesalen i åbningstiden mandag kl. 10-12, onsdag kl. 13-15 og fredag kl. 10-12.
Billetsalg efter først-til-mølle-princippet.

Praktiske oplysninger
Det nye mødested er Storm P.-Salen i Hovedbiblioteket, Nørregade 19, hvor der må være 31 deltagere, når man sidder ved borde og skal have kaffe/the med rundstykker. Det giver plads til syv flere deltagere end der i øjeblikket må være i Samlingssalen i Esbjerg Byhistorisk

« Tilbage